egészség,fiatalság és pénz mindenkinekÜdvözlet
termék összefoglaló
Folyékony peptid
Természetes kapszulás peptidek
Étrend kiegészitők
Mezotel külső
Mezotel belső
Revi Line sejt kozmetika
Teák
Kapcsolat
Árak
Árak 2
Linkek-videó
Üzlet-jutalék
Webiroda használata
Képek    Üdvözöllek!

 

Érdekel az egészség, fiatalság, szépség.

 És még a pénz kereset is?

Olvas tovább!       


 

 

Nagy előre lépés az orvostudományban!

Nem csak betegeknek!

 
 
 
Nézzd meg! 
 
katt a képre!
felho

 

 

Egészség szépség és a fiatalság! 

 

Az emberiség mindig arra törekedett, hogy valamilyen módon megtudja hosszabbítani az életét , hogy megtalálja a hosszú élet csodaszerét.

 A Szentpétervári intézet tudósai Khavinson professzor segítségével az utóbbi 30 évben komoly kísérleteket folytattak, tanulmányozták a bioregulátorok, a természetes regulátorok azaz szabályzók hatását a sejtekre. A kísérletek azt mutatták, hogy ezeknek a bioregulátoroknak, bioszabályozóknak a hatására a szervek újra úgymond fiatal üzemmódban, fiatal rezsimben kezdenek működni.

A Szentpétervári intézet munkája, a peptidbioregulátorok alkalmazásának koncepciója a világban elismerést nyert és mintegy 33 országban levédésre került.

felho

 

 

 

      Hogyan működnek, hogyan hatnak a peptidek?

Khavinsok kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez az újjáépülés azt követően történik meg, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült szöveteket az egészséges molekula szerkezetére.

A kísérletek eredményeképpen Khavinson professzor kidolgozta, létrehozta az úgynevezett etalon peptid molekulákat, különböző szervek szövetei számára a különböző mirigyek számára a máj és más szervek részére is.

A legmegdöbbentőbb és a legcsodálatosabb az egészben az, hogy ezek a molekulák miután bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült részeket, a sérült szöveteket és informálják őket arról, tehát információt adnak át nekik, hogy milyennek kellene lenniük.

Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt a szervezetnek a rejtett energiái és a gyógyító erői működésbe lépnek, megtörténik a csoda.

A sejtek újjáépülnek regenerálódnak.

Ez Khavinson professzor világjelentőségű óriási felfedezése, aki az emberi élet meghosszabbítása érdekében folytatott kutatásai következtében jutott el a peptidek új generációjához, természetes peptidet állított elő, melyért 2010 november 28-án Nobel díjra jelölték.

Az NPCRIZ azért alakult meg, hogy a Dr. Khavinson kutatásai által fejlesztett, 100%-ban természetes peptid frakciókat tartalmazó termékeket megismertesse az emberekkel és eljuttassa hozzájuk azokat.

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely képes létrehozni a kis molekulatömegű és 100%-os tisztaságú természetes peptid frakcióit, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, és a sejtkozmetika termékcsalád.

 

A termékek 30 év kutatómunka eredményei, nincs mellékhatásuk és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen természetes peptid hatóanyaguk révén, melyek valódi szövetújjáépítő hatást produkálnak, óriási jelentőségűek, igaz értéket képviselnek és egész egyszerűen utánozhatatlanok.

 www.felho.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!